Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu Miso și migdale. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 102 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scallions, fasole, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Miso, Fasole verde cu migdale, și Fasole Verde Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Lucrând în 3 loturi, gătiți fasolea verde într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Transferați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se scurge bine. Tăiați fasolea; tăiat în jumătate pe o diagonală ascuțită. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Aranjați fasolea gătită în loturi în prosoape de hârtie, rulați în cilindri și transferați în pungi de plastic; sigilați și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Pungi Ziploc
4
Bateți miso, 2 linguri de ceapă verde, oțet, muștar, ulei și zahăr într-un castron mic. Condimentați pansamentul după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Muștar
Oțet
Zahăr
Miso
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
5
Așezați fasolea verde într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Se toarnă pansamentul; aruncați pentru a acoperi.
7
Se ornează cu migdale și 1 lingură rămasă scallions.