Fasole verde cu Miso și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea verde cu Miso și migdale. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție conține 102 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de scallions, fasole, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Miso, Fasole verde cu migdale, și Fasole Verde Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lucrând în 3 loturi, gătiți fasolea verde într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă.
Transferați într-un castron mare cu apă cu gheață pentru a se răci.
Se scurge bine. Tăiați fasolea; tăiat în jumătate pe o diagonală ascuțită. Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte. Aranjați fasolea gătită în loturi în prosoape de hârtie, rulați în cilindri și transferați în pungi de plastic; sigilați și răciți.
Bateți miso, 2 linguri de ceapă verde, oțet, muștar, ulei și zahăr într-un castron mic. Condimentați pansamentul după gust cu sare.
Așezați fasolea verde într-un castron mare.
Se toarnă pansamentul; aruncați pentru a acoperi.
Se ornează cu migdale și 1 lingură rămasă scallions.
Se servește cald sau la temperatura camerei.