Fasole verde cu ghimbir și caju

Fasole verde cu ghimbir și caju
Fasolea verde cu ghimbir și caju ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 180 de calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de unt, caju prăjit, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Fasole verde cu caju, Saut euro ed fasole verde & caju, și Usturoi prăjit fasole verde cu caju.

Instrucțiuni

1
În oală mare de fierbere apă sărată, gatiti fasole pana cand sunt clare-licitație, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgeți în colander și clătiți bine sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se scurge bine și se usucă cu prosoape de hârtie. (Fasolea verde poate fi preparată cu până la 1 zi înainte și refrigerată, învelită în prosoape de hârtie, în pungi de plastic cu fermoar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc
4
În tigaie grea de 12 inci la foc moderat, încălziți untul până când este fierbinte, dar nu fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ghimbir și saut până când se înmoaie și parfumat, aproximativ 30 de secunde. Se amestecă fasolea verde și se fierbe și se gătește, amestecând des, până când lichidul este aproape complet evaporat, aproximativ 3 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
GhimbirGhimbir
StocStoc
6
Adăugați caju și saut 1 minut. Se amestecă sare și piper. (Fasolea verde poate fi făcută cu până la 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Fasole VerdeFasole Verde
CajuCaju
7
Lăsați să stea în tigaie, neacoperită. Reîncălziți la foc mare, amestecând des, aproximativ 2 minute.)
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Transferați în vasul de servire și serviți imediat.
1
Fasolea verde poate fi albită cu până la 1 zi înainte, dar asigurați-vă că le înfășurați în prosoape de hârtie înainte de a le refrigera pentru a absorbi excesul de umiditate. Chiar și stocate astfel, vor dura doar 1 zi înainte ca sogginess să se instaleze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista