Fasole verde cu ciuperci
Fasolea verde cu ciuperci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 282 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ciuperci nasture, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Fasole Verde Cu Ciuperci, Fasole verde cu ciuperci, și Fasole verde cu ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, aruncați ceapa cu 1 lingură de făină și 1/4 linguriță de sare.
Încălziți 1 1/2 linguri de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, amestecand, pana se rumeneste, 1-2 minute; transferați pe o farfurie.Ștergeți tigaia și încălziți lingura rămasă de ulei la foc mediu-mare. Gatiti ciupercile, amestecand, pana se inmoaie, 5 pana la 6 minute.Reduceți căldura la mediu.
Presărați lingura rămasă de făină peste ciuperci și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Adăugați laptele și 1/4 linguriță fiecare sare și piper. Se fierbe la foc mic, amestecând, până când amestecul începe să se îngroașe, 1 până la 2 minute.
Adăugați fasolea verde și gătiți până se încălzește, 3 până la 4 minute. Se acoperă cu ceapa.