Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de muștar
Fasole verde cu ceapa rosie si mustar Vinaigrette este un fără gluten și vegan farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 100 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 58 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ceapă, semințe de muștar, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Fasole verde cu ceapă roșie și vinetă de semințe de muștar, Fasole verde cu muștar-tarhon Vinaigrette, și Fasole verde w / mustar de cereale integrale & miere vinaigrette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie grea la foc moderat până la cald, dar nu fumați, apoi gătiți semințele de muștar, amestecând, până când apar și sunt 1 nuanță mai închisă, aproximativ 2 minute.
Transferați uleiul cu semințe într-un castron mare.
Se fierbe oțetul și zahărul într-o cratiță mică, amestecând, până se dizolvă zahărul, apoi se răcește 5 minute.
Încălziți restul de 2 linguri ulei în tigaie curățată la foc moderat până la cald, dar nu fumați, apoi gătiți ceapa, amestecând, până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă în oțet, apoi se adaugă la ulei de muștar într-un castron mare.
Pregătiți un castron mare de gheață și apă rece.
Gatiti fasolea intr-o oala cu apa sarata clocotita pana cand este crocanta, aproximativ 5 minute.
Se scurge într-un colizor și se scufundă în apă cu gheață pentru a opri gătitul, apoi se scurge bine.
Aruncați fasolea cu vinetă și sare și piper, după gust.
Se servește la temperatura camerei sau se răcește.