Fasole Verde Cu Brânză Albastră
Fasole verde cu brânză albastră este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 6 porții. Pentru 78 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 130 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Un amestec de nuci, șuncă, fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 49%. Încercați Fasole Verde Cu Brânză Albastră, Fasole Verde Pecan Cu Brânză Albastră, și Brânză albastră-fasole verde de nuc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați fasolea verde tăiată în bucăți de 2 inci.
Aranjați fasolea într-un coș cu aburi peste apă clocotită. Acoperiți și aburiți 5 minute. Scufundați fasolea în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgeți.
Sotati 1 cana sunca tocata intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute; adăugați fasole verde și sotati 3 minute.
Adăugați brânză albastră mărunțită și gătiți, amestecând constant, 2 minute sau până când brânza este topită.
Adăugați 1/3 cană de nuci tocate și 1 linguriță de piper, aruncând bine.