Fasole verde cu Benne și sorg
Fasolea verde cu Benne și sorg ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 84 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână piper, sirop de sorg, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Salată proaspătă de fasole verde și pere cu vinetă de sorg, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Fasole Franțuzească / Salată De Fasole Verde, Roșii Și Busuioc.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 F. gătiți fasolea într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă, aproximativ 2 minute.
Se scurge, se transferă într-un castron cu apă cu gheață și se lasă să se răcească.
Aruncați fasolea și uleiul pe o foaie de copt cu margini; condimentează cu sare și piper. Prăjiți, aruncând ocazional, până se înmoaie și ușor carbonizate în pete, 10-15 minute.
Între timp, bateți sosul de soia, sorgul, semințele benne și chimenul într-un castron mare; condimentează cu sare și piper.
Adăugați fasole caldă și aruncați pentru a acoperi.
Faceți înainte: îmbrăcarea se poate face cu 5 zile înainte. Acoperiți și răciți.