Fasole Toscană

Fasole Toscană
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Fasolea toscană ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 237 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați Marina, sare de mare grosieră, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Toscană, Fasole Albă Toscană, și Pui toscan și fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă folosiți o oală de Teracotă pentru prima dată, înmuiați-o în apă pentru a acoperi cel puțin 6 ore, apoi scurgeți-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Puneți fasole, apă, salvie, frunze de dafin și cap întreg de usturoi în oală de fasole. Acoperiți și aduceți încet la foc mic la foc mic; acest lucru poate dura 2 3/4 ore în oală de fasole sau 1 oră în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
ApăApă
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Fierbeți fasolea până când este fragedă și moale, dar nu moale, aproximativ 45 de minute în oală de fasole sau 35 până la 40 de minute în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Se ia de pe foc și se răcește fasolea, acoperită, 15 minute. Se amestecă sarea de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De MareSare De Mare
FasoleFasole
5
Scurgeți aproape tot lichidul de gătit din fasole (rezervați pentru a face supă, dacă doriți) și condimentați fasolea cu sare de mare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
SupăSupă
6
Îmbrăcați fasolea cu ulei la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Ulei De GătitUlei De Gătit
1
* Willinger crede că fasolea uscată este cea mai bună atunci când este utilizată în decurs de 1 an de la recoltare; este important să le cumpărați dintr-un magazin care are o cifră de afaceri mare a produselor.* Fasolea poate fi gătită cu 1 zi înainte, răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista