Fasole Toscană
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Fasolea toscană ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6. O porție conține 237 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați Marina, sare de mare grosieră, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Toscană, Fasole Albă Toscană, și Pui toscan și fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă folosiți o oală de Teracotă pentru prima dată, înmuiați-o în apă pentru a acoperi cel puțin 6 ore, apoi scurgeți-o.
Puneți fasole, apă, salvie, frunze de dafin și cap întreg de usturoi în oală de fasole. Acoperiți și aduceți încet la foc mic la foc mic; acest lucru poate dura 2 3/4 ore în oală de fasole sau 1 oră în cratiță.
Fierbeți fasolea până când este fragedă și moale, dar nu moale, aproximativ 45 de minute în oală de fasole sau 35 până la 40 de minute în cratiță.
Se ia de pe foc și se răcește fasolea, acoperită, 15 minute. Se amestecă sarea de mare.
Scurgeți aproape tot lichidul de gătit din fasole (rezervați pentru a face supă, dacă doriți) și condimentați fasolea cu sare de mare și piper după gust.
Îmbrăcați fasolea cu ulei la masă.
* Willinger crede că fasolea uscată este cea mai bună atunci când este utilizată în decurs de 1 an de la recoltare; este important să le cumpărați dintr-un magazin care are o cifră de afaceri mare a produselor.* Fasolea poate fi gătită cu 1 zi înainte, răcită complet, neacoperită, apoi răcită, acoperită.