Fasolea roșie și orezul cu aragaz lent necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 319 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 70 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de țelină, cârnați de pui andouille, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare sunt Fasole roșie și orez (aragaz lent), Fasole Roșie Și Orez Cu Aragaz Lent, și Fasole roșie și orez cu aragaz lent.
Instrucțiuni
1
Se amestecă împreună primele 8 ingrediente într-un 4-qt. aragaz lent. Acoperiți și gătiți la maxim 7 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Între timp, gătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
3
Se servește cu amestec de fasole roșie.
4
Garnisiți, dacă doriți.
5
Notă: Am testat cu Aidells Organic complet gătit Cajun stil Andouille afumat cârnați de pui.