Fasole Roșie Clasică N Orez
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Fasolea roșie clasică n orez ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 355 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de cățel de usturoi, piper, hock de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Crock Pot fasole roșie și orez, Fasole Roșie Clasică Și Orez, și Clasic și simplu: fasole neagră și orez.
Instrucțiuni
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul. Reveniți la cuptorul olandez.
Adăugați apa, jaretul de șuncă, frunzele de dafin și pudra de ceapă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa, sarea și piperul la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Se adaugă la amestecul de fasole. Se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră. Aruncați frunzele de dafin.
Scoateți cârligul de șuncă; se lasă să se răcească.
Scoateți carnea din oase; aruncați osul.
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură și reveniți la bulion.