Fasole Roșie Clasică N Orez

Fasole Roșie Clasică N Orez
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Fasolea roșie clasică n orez ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 355 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de cățel de usturoi, piper, hock de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Crock Pot fasole roșie și orez, Fasole Roșie Clasică Și Orez, și Clasic și simplu: fasole neagră și orez.

Instrucțiuni

1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
2
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul. Reveniți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați apa, jaretul de șuncă, frunzele de dafin și pudra de ceapă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Ham HockHam Hock
ApăApă
6
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa, sarea și piperul la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Scurgere.
9
Se adaugă la amestecul de fasole. Se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
10
Scoateți cârligul de șuncă; se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham HockHam Hock
11
Scoateți carnea din oase; aruncați osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
12
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură și reveniți la bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
CarneCarne
13
Căldură prin.
14
Se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista