Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Fasolea roșie clasică n orez ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 355 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de cățel de usturoi, piper, hock de șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Crock Pot fasole roșie și orez, Fasole Roșie Clasică Și Orez, și Clasic și simplu: fasole neagră și orez.
Instrucțiuni
1
Sortează fasolea și clătește cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
2
Așezați fasolea într-un cuptor olandez; adăugați apă pentru a acoperi cu 2 in. Se aduce la fierbere; se fierbe timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
3
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 1 până la 4 ore sau până când fasolea se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
4
Scurgeți și clătiți fasolea, aruncând lichidul. Reveniți la cuptorul olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați apa, jaretul de șuncă, frunzele de dafin și pudra de ceapă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Ceapă
Frunze De Dafin
Ham Hock
Apă
6
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ceapa, sarea și piperul la foc mediu până când carnea nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ceapă
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați usturoiul; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Scurgere.
9
Se adaugă la amestecul de fasole. Se fierbe, neacoperit, timp de 1 oră. Aruncați frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
10
Scoateți cârligul de șuncă; se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ham Hock
11
Scoateți carnea din oase; aruncați osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Os
Carne
12
Tăiați carnea în bucăți de mușcătură și reveniți la bulion.