Fasole roșie Cajun și orez
Reteta Cajun fasole roșie și orez este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare Creolă. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 399 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Mergeți la magazin și ridicați apă, oregano, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Crock Pot fasole roșie și orez, Fasole roșie Cajun și orez, și Fasole neagră Cajun și orez.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați și ceapă se amestecă la tigaie; saut 4 minute.
Adăugați condimente Cajun, sare, oregano și usturoi în tigaie; gatiti 1 minut, amestecand continuu. Mash parțial fasole cu o furculiță.
Adăugați fasole, 1/4 cană de apă și roșii în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 10 minute sau până se îngroașă.
Se ia de pe foc; se amestecă piperul.