Fasole proaspătă de afine cu lămâie și ulei de măsline

Fasolea proaspătă de afine cu lămâie și ulei de măsline este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 8. O porție conține 266 calorii, 16g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Fault Mudammas (piure egiptean de fasole Fava cu ulei de măsline, suc de lămâie și usturoi), și Baie Proaspătă De Lămâie-Busuioc Cu Fasole Verde Albită.
Instrucțiuni
Aduceți apa și sarea la fierbere într-o oală.
Adăugați fasole. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când fasolea este fragedă.
Combinați sucul de lămâie și ingredientele rămase într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Combinați amestecul de suc și fasolea, aruncând pentru a acoperi.
Se servește la temperatura camerei sau răcit.