Fasole picantă cu verdeață ofilită

Fasole picantă cu verdeață ofilită
Fasolea picantă cu verdeață ofilită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 227 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de parmezan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Fasole picantă cu verdeață ofilită, Verdeață Ofilită, și Verdeață Ofilită.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1/4 cană de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Gătiți hamsii,dacă folosiți, ardei iute și usturoi, amestecând ocazional, până lausturoiul este moale și hamsiile sunt dizolvate,aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se adauga ceapa, telina, androsemary; se condimentează cu sare și piper.Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți,amestecând ocazional, până când ceapa este foartemoale și maro auriu, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
țelinățelină
CeapăCeapă
3
Adăugați coaja de parmezan, dacă folosiți,fasole și 10 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazionalși adăugând mai multă apă după cum este necesar, până cândfasolele încep să se destrame, 3-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
FasoleFasole
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
4
Zdrobiți ușor câteva fasole pentru a da tocană consistență cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
TocanăTocană
5
Se amestecă în varză, spanac șijumătate de rucola; condimentează cu sare și piper.Gatiti pana cand verdele sunt ofilite, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
RucolaRucola
SpanacSpanac
VerziiVerzii
KaleKale
6
Aruncați rucola rămasă cu suc de lămâieși 1 lingură de ulei; condimentează cu sare și piper.Împărțiți tocană între boluri; se acoperă cu rucola,parmezan ras și un strop de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
ParmezanParmezan
RucolaRucola
LămâieLămâie
TocanăTocană
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Faceți înainte: tocană se poate face cu 3 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
8
Lasă să se răcească; acoperiți și răciți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista