Fasolea picantă cu verdeață ofilită ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 227 calorii, 8g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de parmezan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 78%. Rețete similare includ Fasole picantă cu verdeață ofilită, Verdeață Ofilită, și Verdeață Ofilită.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1/4 cană de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu. Gătiți hamsii,dacă folosiți, ardei iute și usturoi, amestecând ocazional, până lausturoiul este moale și hamsiile sunt dizolvate,aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Ardei Iute
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se adauga ceapa, telina, androsemary; se condimentează cu sare și piper.Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți,amestecând ocazional, până când ceapa este foartemoale și maro auriu, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
țelină
Ceapă
3
Adăugați coaja de parmezan, dacă folosiți,fasole și 10 căni de apă. Aduceți la fierbere, reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazionalși adăugând mai multă apă după cum este necesar, până cândfasolele încep să se destrame, 3-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Fasole
Apă
Carne De Vită
4
Zdrobiți ușor câteva fasole pentru a da tocană consistență cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Tocană
5
Se amestecă în varză, spanac șijumătate de rucola; condimentează cu sare și piper.Gatiti pana cand verdele sunt ofilite, 5-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Rucola
Spanac
Verzii
Kale
6
Aruncați rucola rămasă cu suc de lămâieși 1 lingură de ulei; condimentează cu sare și piper.Împărțiți tocană între boluri; se acoperă cu rucola,parmezan ras și un strop de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Parmezan
Rucola
Lămâie
Tocană
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Faceți înainte: tocană se poate face cu 3 zile înainte.