Fasole Picantă
Fasolea picantă este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 12 porții cu 131 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, pudră de chili, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Condimentată Prăjită, Fasole Verde Picantă, și Fasole picant ' n ' orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți fasolea sub apă rece, sortând orice roci/particule.
Așezați fasolea într-o oală cu șuncă și acoperiți cu apă cu 2 inci. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Acoperiți oala și fierbeți timp de 2 ore, verificând ocazional pentru a vă asigura că nivelul apei este bine.
Adăugați mai multă apă după cum este necesar.Apoi aruncați ceapa tăiată cubulețe, ardeiul gras roșu, usturoiul și jalapeno. Acoperiți și continuați să gătiți încă o oră sau două, amintindu-vă să verificați nivelul apei.
Adăugați sare, praf de chili (dacă doriți) și piper, apoi acoperiți și gătiți încă 20 până la 30 de minute, sau până când fasolea este minunată și fragedă.
Serviți cu pâine de porumb ca masă sau lingură deasupra nachos, tacos etc.