Nevoie de o garnitură fără gluten? Fasolea neagră și șunca ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 261 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei vegetal, ardei gras, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Fasole Neagră.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul în cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu. Gatiti ceapa si ardeiul gras in ulei, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă fasolea, șunca și 1 linguriță de pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ardei Gras
Fasole
Ceapă
șuncă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim.
3
Se amestecă amestecul Bisquick, făina de porumb și laptele și restul de 1 linguriță de praf de chili într-un castron mediu până se formează aluat moale. Aruncați cu 6 linguri pe amestecul de fasole fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Coacere
Praf De Chili
Făină De Porumb
Aluat
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Gatiti descoperit 10 minute. Acoperiți și gătiți 8 minute mai mult.
5
Se presară cu brânză. Acoperiți și gătiți aproximativ 2 minute mai mult sau până când brânza este topită.