Fasole neagră și șuncă

Fasole neagră și șuncă
Nevoie de o garnitură fără gluten? Fasolea neagră și șunca ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 261 calorii, 14g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de ulei vegetal, ardei gras, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, fasole verde cu fasole neagră fermentată ~ aka fasole verde murdară, și Fasole Neagră.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul în cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu. Gatiti ceapa si ardeiul gras in ulei, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă fasolea, șunca și 1 linguriță de pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Ardei GrasArdei Gras
FasoleFasole
CeapăCeapă
șuncășuncă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la minim.
3
Se amestecă amestecul Bisquick, făina de porumb și laptele și restul de 1 linguriță de praf de chili într-un castron mediu până se formează aluat moale. Aruncați cu 6 linguri pe amestecul de fasole fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
Praf De ChiliPraf De Chili
Făină De PorumbFăină De Porumb
AluatAluat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Gatiti descoperit 10 minute. Acoperiți și gătiți 8 minute mai mult.
5
Se presară cu brânză. Acoperiți și gătiți aproximativ 2 minute mai mult sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista