Fasole neagră și orez cu Salsa de pui și mere

Fasole neagră și orez cu Salsa de pui și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați fasole neagră și orez cu pui și Salsan de mere. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 57G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 1015 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,22 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de coriandru măcinat, pene de tei, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Încercați Fasole Neagră Și Orez Cu Salsa De Pui Și Mere, Orez Salsa cu fasole neagră și porumb, și Salsa Pui Și Fasole Neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați mărul, 1/4 cană de coriandru, 2 linguriceapa și 1 linguriță suc de lămâie într-un castron mic;aruncați pentru a acoperi. Pune salsa de mere deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
MărMăr
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați ceapa rămasă,ardeiul gras și uleiul într-o tigaie mare. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana se inmoaie complet, 6-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul și următoarele3 ingrediente; se amestecă constant timp de 2 minute.Se amestecă bulionul și fasolea; se aduce la fierbere.Reduceți focul la mediu; fierbeți rapid, zdrobind o parte din fasole cu spatele unei linguri și amestecând des, până când sosul se îngroașă, 8-10 minute. Condimentați cu sare,piper și mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
PiperPiper
FasoleFasole
BulionBulion
SosSos
SareSare
4
Împărțiți orezul și fasolea între farfurii. Topwith unele pui și mere salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
MărMăr
FasoleFasole
Dientes De AjoDientes De Ajo
OrezOrez
5
Garniturăcu restul de 1/4 cană de coriandru și limewedges.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
6
388 calorii, 9 g grăsimi, 51 g carbohidrați
7
Bon App Ampercoltit

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este amestecul Teutonic Gamay Pinot Noir din 1787 D.hr. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Amestec Teutonic Gamay Pinot Noir 1787 D. HR
Acest amestec "1787" Pinot Noir / Gamay este partea contrară a amestecului nostru "459". Singura diferență dintre cele două vinuri (ambele făcute cu același fruct exact) este vasele folosite pentru a le produce. "1787" a fost fermentat și îmbătrânit în butoaie neutre de stejar. Diferența de gust și miros este incredibilă și trebuie doar să le gustați unul lângă altul pentru a vedea singur. În anul 1787, s-a ordonat eliminarea tuturor soiurilor de struguri roșii din Valea Moselului și înlocuirea lor cu viță de vie Riesling. De-a lungul timpului, această lege s-a risipit și soiurile roșii au fost plantate încet din nou în regiune.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista