Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați fasolea neagră Santa Fe. Această rețetă fără gluten servește 14 și costă 47 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 88 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați fasole, ceapă, sâmburi de semințe de dovleac și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Santa Maria Fasole, SANTA FE BLACK BEAN BURGER, și Carne de porc Santa Fe și tocană de fasole neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Sortează și spală fasolea; se pune într-un cuptor olandez mare. Acoperiți cu apă la 2 inci deasupra fasolei; aduceți la fierbere. Gatiti 2 minute; se ia de pe foc. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Scurgeți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
3
Așezați fasolea într-un aragaz electric lent de 3 litri. Se amestecă bulionul de pui și următoarele 4 ingrediente (prin usturoi). Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Usturoi
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Se amestecă sucul de lămâie. Amestecați amestecul de fasole cu un tocător de cartofi până când este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
5
Presărați cu queso fresco, coriandru și sâmburi de semințe de dovleac.