Fasole Neagră Perfectă

Fasole Neagră Perfectă
Fasolea neagră perfectă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 102 calorii, 6g de proteine, și 0g de grăsime. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare și piper, căței de usturoi, frunze de oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 45 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Fasole Răcoritoare Perfectă, și Tocană Perfectă De Fasole Cu Unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Cu o seară înainte, înmuiați fasolea neagră într-o oală mare cu apă. A doua zi, clătiți fasolea, acoperiți cu 3 căni de apă proaspătă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți acoperit timp de 30 de minute, îndepărtând orice spumă. Se amestecă ceapa și se mai fierbe încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Adăugați fulgii de usturoi, oregano, chimen și ardei roșu și fierbeți la foc mic timp de 30 de minute, amestecând ocazional. Amestecați zahărul și oțetul și gustați înainte de a condimenta cu sare și piper. Întoarceți-vă într-un castron mare de servire și garnisiți cu scallions tocate.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate71
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista