Fasole Neagră Fumurie

Fasole Neagră Fumurie
Fasolea neagră fumurie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 103 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână picături de slănină, zahăr brun, fum lichid cu aromă de hickory și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 6 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Pâine prăjită cu Avocado cu fasole neagră fumurie, spanac și ouă, Quinoa prăjită cubaneză cu fasole neagră și Tempeh afumat, și Chili de curcan afumat cu ardei Chipotle și fasole albă și neagră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți fasolea neagră din apa lor de înmuiere și puneți-o într-un aragaz lent. Umpleți cu suficientă apă proaspătă pentru a le acoperi. Acoperiți și setați la înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole NeagrăFasole Neagră
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Încălziți picăturile de slănină într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa; gatiti si amestecati pana se inmoaie. Se amestecă acest lucru în fasole împreună cu zahărul brun, fumul lichid, melasa și feliile de jalapeno. Se amestecă pentru a se amesteca, apoi se acoperă și se gătește la mare timp de 5 până la 6 ore sau până când fasolea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapenos FeliatJalapenos Feliat
Fum LichidFum Lichid
Zahăr BrunZahăr Brun
MelasăMelasă
CeapăCeapă
FasoleFasole
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista