Fasole neagră cu aragaz lent
Fasole neagră Slow-aragaz ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 80 calorii. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de șuncă, căței de usturoi, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore și 35 de minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Fasole Neagră Cu Aragaz Lent, Cum Să: Fasole Neagră Aragaz Lent, și Fasole Neagră Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și sortați fasolea conform instrucțiunilor pachetului.
Se pune fasole într-un 6-qt. aragaz lent.
Adăugați apă la 2 centimetri deasupra fasolei; lăsați să se înmoaie 8 ore.
Scurgeți și clătiți. Întoarceți fasolea la aragazul lent.
Gătiti slănina într-o tigaie mare la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când este crocantă; îndepărtați slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 2 linguri. picături în tigaie. Zdrobiți slănina; adăugați la aragazul lent.
Se sotează ceapa, țelina și usturoiul în picături fierbinți 7 până la 8 minute sau până se înmoaie. Reduceți căldura la mediu și amestecați șuncă, chimen și ardei măcinați. Se sotează 5 minute sau până se încălzește bine. Se amestecă 1/2 cană bulion de pui și se gătește 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei; adăugați amestecul la aragazul lent. Se amestecă bulionul de pui rămas și 1 cană de apă.
Acoperiți și gătiți la maxim 5 ore sau 8 ore scăzute sau până când fasolea este fragedă.