Fasole lungă prăjită cu unt de plante

Fasolea lungă prăjită cu unt de plante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă servește 12 și costă 46 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 249 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de piper, fasole obișnuită, muștar dijon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Fasole lungă prăjită cu unt de plante, Vinete picante, fasole lungă și roșii Cherry cu arahide prăjite, și Boabe Lungi Chinezești Glazurate (Sau Fasole Verde) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, învârtiți usturoiul pentru a toca fin.
Adăugați unt, muștar, pătrunjel, suc de lămâie, sare kosher și piper; se învârte până se amestecă bine.
Transferați într-un castron.
Între timp, fierbeți un sfert de fasole la un moment dat într-o oală mare cu apă până când abia se înmoaie, aproximativ 3 minute. Folosind clești, transferați imediat fasolea în apă cu gheață și lăsați-o să se răcească, apoi transferați-o într-o strecurătoare pentru a se scurge.
Preîncălziți broilerul cu 1 raft 5 până la 6 in. de la căldură și un alt raft sub el. Ștergeți fasolea uscată, apoi aranjați longitudinal în 2 tigăi de copt cu margini. Puneți fasole în fiecare tigaie cu aproximativ un sfert de unt.
Gatiti fasolea in cuptor 1 minut. Aruncați pentru a acoperi cu unt și schimbați pozițiile tigăilor. Gatiti pana cand fasolea de sus se blocheaza si se rumeneste, 4 pana la 9 minute.
Scoateți tigaia superioară din cuptor, apoi fierbeți a doua tigaie în același mod.
Transferați fasolea într-un platou și presărați sare de mare grosieră.
Serviți cu untul rămas, dacă doriți.
Faceți înainte: pregătiți rețeta prin Pasul 2; răciți untul și fasolea etanșe până la 1 zi.