Fasole Lima cu ciuperci sălbatice și Bietă

Fasole Lima cu ciuperci sălbatice și Bietă
Fasolea Lima cu ciuperci sălbatice și Bietă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 239 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de fasole lima, ceapă, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Fasole Lima Cu Ciuperci Sălbatice Și Bietă, Fasole și ciuperci Lima, și Fasole Fava (Lima) Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea lima într-un castron mare cu suficientă apă pentru a acoperi cu 5 inci. Înmuiați peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
ApăApă
2
Aduceți 2 căni de apă șiciuperci uscate la fiert în miciratiță. Folosind lingura cu fante, transferați ciupercile în mediucastron; rezervați lichid în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți uleiul în oală mare greapeste foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Se adauga ceapa siusturoi;saut pana cand ceapa este frageda,10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Scurgeți fasolea; adăugați topot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
6
Se toarnă lichid de ciuperci, lăsând sedimentele în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
7
Adăugați 6 căni de apă. Aduceți la foc mic; spumă de sus. Se amestecă piper roșuși cimbru. Fierbeți parțial acoperit până când fasolea este fragedă, 45 de minute. Se condimentează cu sare. Tocațiciuperci; se adaugă în oală. Simmerescoperit la foc mediu până cândfasolele și ciupercile sunt foarte fragede, amestecând ocazional șiadăugând apă la subțire după cum este necesar,cu aproximativ 15 minute mai mult. Faceți înainte: se poate face cu 3 zile înainte.Se răcește, apoi se acoperă și se răcește. Rewarmbeans înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
FasoleFasole
CimbruCimbru
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Adăugați bietă la fasole. Coverpot; gatiti pana cand smogul este fraged,amestecand des, aproximativ 8 minute.Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
Chard ElvețianChard Elvețian
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista