Fasole la cuptor într-o oală
Fasolea la cuptor într-o oală ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 161 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fulgi de ceapă, zahăr brun, fasole pinto și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Fasole Chorizo Instant Pot, Crock Pot fasole roșie și orez, și O oală Ziti coaptă cu cârnați italieni + VIDEO pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți 1 (15 uncii) de rinichi sau fasole pinto fără sare.
Combinați fasolea scursă, 3 linguri de zahăr brun, 2 linguri de fulgi de ceapă uscată și 1/4 cană de sos de grătar într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute. Descoperiți și gătiți 5 minute suplimentare.