Fasole La Cuptor De Modă Veche

Fasole La Cuptor De Modă Veche
Fasolea coaptă de modă veche necesită în jur aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.3 pe portie, veți obține o garnitură care servește 10. O porție conține 502 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de muștar, carne de vită măcinată, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de dependența mea de coacere. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Fasole La Cuptor De Modă Veche, Fasole La Cuptor De Modă Veche, și Fasole Coaptă De Modă Veche.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
În tigaie, slănină brună, carne de vită măcinată și ceapă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Între timp amestecați ambele zaharuri, ketchup, sos de grătar, melasă, pudră de chili, sare, piper și muștar; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Scurgeți excesul de grăsime și amestecați cu fasole și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Coaceți descoperit la 177° timp de 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista