Fasolea coaptă de modă veche necesită în jur aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.3 pe portie, veți obține o garnitură care servește 10. O porție conține 502 calorii, 19g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de muștar, carne de vită măcinată, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de dependența mea de coacere. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Fasole La Cuptor De Modă Veche, Fasole La Cuptor De Modă Veche, și Fasole Coaptă De Modă Veche.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
În tigaie, slănină brună, carne de vită măcinată și ceapă tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Între timp amestecați ambele zaharuri, ketchup, sos de grătar, melasă, pudră de chili, sare, piper și muștar; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4 Căni De Făină De Grâu
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Scurgeți excesul de grăsime și amestecați cu fasole și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Coaceți descoperit la 177° timp de 1 oră și 15 minute.