Fasole la cuptor cu Bacon si ceapa rosie este un fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă face 4 porții cu 538 calorii, 22g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper grosier, frunze de pătrunjel, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Fasole la cuptor cu slănină crocantă și ceapă verde, Ceapă Roșie Murată, și Saut fasole verde si ceapa cu Bacon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se toarnă fasole în caserola și locul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
Cuptor
4
Într-o tigaie mică antiaderentă, gătiți slănină la foc mediu mare 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați ceapa și gătiți 3 minute mai mult. Glisați fasolea din cuptor. Împrăștiați ceapa și slănina în jurul fasolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Fasole
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Presărați zahărul brun și ardeiul negru peste ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Zahăr Brun
Ceapă
7
Coaceți fasolea cu toppinguri cu 10 minute mai mult.