Fasole fiert cu verdeață Collard și șuncă

Fasole fiert cu verdeață Collard și șuncă
Fasole fiert cu verdeață Collard și șuncă ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,89 USD pe porție. O porție conține 580 calorii, 46G de proteine, și 24g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, roșii conservate, șuncă de șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, Verdeață De Collard Înăbușită, și Garlicky Fiert Collard Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți și sortați fasolea conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2
Așezați fasolea într-un castron mare; adăugați apă la 2 centimetri deasupra fasolei. Acoperiți și răciți 8 până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Adăugați ceapa și 8 cesti de bulion. Legați împreună cimbru, pătrunjel, frunze de dafin și, dacă doriți, salvie și busuioc cu șnur; adăugați la amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
5
Adăugați șuncă de șuncă și, dacă doriți, coaja. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, neacoperit și amestecând ocazional, 1 oră sau până când fasolea este fragedă, dar își păstrează forma. Îndepărtați spuma cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă1 Pachet (10 Uncii) Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Îndepărtați cârligele și răciți 5 minute.
7
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele. Întoarceți carnea la amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați collards și gătiți, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute sau până când collards sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
9
Sotati usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mic 2 minute sau pana cand lumina este aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați roșiile și sotati 5 minute. Se amestecă amestecul de roșii și restul de 1 cană de bulion în fasole și se gătește, amestecând des, 5 minute sau până când lichidul se reduce la jumătate. Aruncați pachetul de plante medicinale și coaja de brânză; condimentați fasolea cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
11
Serviți imediat.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Schlossgut Diel Nahe Riesling Kabinett
Un Riesling delicios și perfect echilibrat, cu arome glorioase de mere delicioase aurii. Întins întins, dar nici Auster, nici slab. Un Ideal Riesling.
DificultateExpert
Gata În10 hrs
Porții8
Scor De Sănătate68
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista