Fasole fiert cu verdeață Collard și șuncă
Fasole fiert cu verdeață Collard și șuncă ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,89 USD pe porție. O porție conține 580 calorii, 46G de proteine, și 24g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, roșii conservate, șuncă de șuncă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este spectaculos. Încercați Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, Verdeață De Collard Înăbușită, și Garlicky Fiert Collard Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și sortați fasolea conform instrucțiunilor pachetului.
Așezați fasolea într-un castron mare; adăugați apă la 2 centimetri deasupra fasolei. Acoperiți și răciți 8 până la 12 ore.
Scurgeți fasolea și puneți-o într-o cratiță mare.
Adăugați ceapa și 8 cesti de bulion. Legați împreună cimbru, pătrunjel, frunze de dafin și, dacă doriți, salvie și busuioc cu șnur; adăugați la amestecul de fasole.
Adăugați șuncă de șuncă și, dacă doriți, coaja. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la minim și fierbeți, neacoperit și amestecând ocazional, 1 oră sau până când fasolea este fragedă, dar își păstrează forma. Îndepărtați spuma cu o lingură.
Îndepărtați cârligele și răciți 5 minute.
Scoateți carnea din oase; aruncați oasele. Întoarceți carnea la amestecul de fasole.
Adăugați collards și gătiți, amestecând ocazional, 15 până la 20 de minute sau până când collards sunt fragede.
Sotati usturoiul in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mic 2 minute sau pana cand lumina este aurie.
Adăugați roșiile și sotati 5 minute. Se amestecă amestecul de roșii și restul de 1 cană de bulion în fasole și se gătește, amestecând des, 5 minute sau până când lichidul se reduce la jumătate. Aruncați pachetul de plante medicinale și coaja de brânză; condimentați fasolea cu sare și piper după gust.