Fasole Dilly Picantă

Fasole Dilly Picantă
Fasolea Dilly picantă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 5 și costă $1.79 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 124 calorii. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare de murat, fulgi de chili și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Fasole Dilly Picantă Foarte Delicioasă, Fasole Dilly, și Fasole Dilly pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți o baie de apă clocotită și 5 borcane obișnuite de halbă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2
Puneți capacele într-o cratiță mică la foc foarte mic pentru a fierbe în timp ce pregătiți murăturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
3
Spălați și tăiați fasolea astfel încât să se potrivească în borcan. Dacă aveți fasole deosebit de lungă, tăiați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Combinați oțetul, apa și sarea într-o cratiță medie și dați la fiert. În timp ce lichidul de decapare se încălzește, împachetați fasolea în borcane, lăsând 1/2 inch pentru spațiu. La fiecare borcan, adăugați 1 cățel de usturoi, 1 linguriță semințe de mărar și 1 linguriță fulgi de chili roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Semințe De MărarSemințe De Mărar
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Turnați încet saramura fierbinte peste fasole, lăsând 1/2 inch pentru spațiul capului. După ce toate borcanele sunt pline, folosiți un bețișor de lemn pentru a scoate bulele de aer din borcane. Verificați din nou spațiul pentru cap și adăugați mai multă saramură, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
6
Ștergeți jantele, aplicați capacele și inelele și procesați într-o baie de apă fierbinte timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
7
Lăsați murăturile să stea cel puțin o săptămână înainte de a mânca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista