Fasole de calicot la fierbere lentă
Slow Cooker Calico Beans este un aperitiv fără gluten și fără lactate . Pentru 78 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 1 g de grăsimi și un total de 197 de calorii . Această rețetă servește 15. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 5 ore și 20 de minute . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ulei de canolan, fasole de unt, fasole și sare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 45% , ceea ce este destul de bun. Încercați Fasole Calico , Fasole Calico și Fasole Calico Cowboy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ardeiul; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Transferați într-un 5-qt. Care gateste incet; se amestecă ingredientele rămase. Gatiti, acoperit, la foc mic 5-6 ore sau pana se incalzeste.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Papet del Mas Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Papet del Mas Brut]()
Papet del Mas Brut
Arome plăcute de fructe și o culoare strălucitoare, limpede. Senzatia gustativa in gura este foarte placuta, usoara si bine echilibrata, senzatie proaspata si foarte vesela, persistenta buna, cu note de fructe si flori. Postgustul vă invită să continuați să savurați vinul.