Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Fasole Cannellini și Cârnați Italiani. Această rețetă servește 10 și costă 64 de cenți per porție. O porție conține 257 de calorii, 12 g de proteine și 10 g de grăsimi. Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Dacă aveți la îndemână apă, supă de pui, roșii roma și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 77%, ceea ce este destul de bun. Fasole Cannellini cu cârnați italieni la grătar, Farfalle cu cârnați, Fasole Cannellini și Kale și Supa de kale și cârnați cu fasole Cannellini sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, turnați fasolea, adăugați apă la un nivel de 3 inci deasupra fasolei și lăsați la înmuiat timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Romă, Fără Miez și Tăiată în Jumătate
2 Pachete (19 Uncii, Fiecare) Johnsonville® Mild Italian Carnati
Echipamente pe care le vei folosi
(19 Uncii, Fiecare) Johnsonville® Mild Italian Carnati
2
Scurgere.
3
Pune fasolea într-un ibric de supă sau într-un cuptor olandez; adăugați 7 căni de apă, 5 frunze de salvie și roșii. Se aduce la fierbere; reduceți căldura și fierbeți neacoperit timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când fasolea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, Opționale
Orez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Scurgeți și rezervați fasolea; aruncați lichidul, salvie și roșii. Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, Opționale
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
5
Se adaugă usturoiul, restul de salvie, ceapa, morcovii, țelina, fulgii de ardei roșu și se călesc până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Adăugați fasolea, roșiile zdrobite, bulionul, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Toppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
7
Acoperiți, reduceți căldura la mic, continuați să gătiți timp de 15-20 de minute.
8
Între timp, într-o tigaie mare, pregătiți cârnații conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Scurgere.
10
Tăiați legăturile de cârnați în treimi. Chiar înainte de servire, amestecați ușor brânza mascarpone în fasole. Puneți fasolea pregătită în boluri individuale și acoperiți cu bucăți de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Cârnați Link-uri
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi