Nu poți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încearcă Fasole Cannellini și Cârnați Italiani. Această rețetă servește 10 și costă 64 de cenți per porție. O porție conține 257 de calorii, 12 g de proteine și 10 g de grăsimi. Vă este adus de Taste of Home. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. Dacă aveți la îndemână apă, supă de pui, roșii roma și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 77%, ceea ce este destul de bun. Fasole Cannellini cu cârnați italieni la grătar, Farfalle cu cârnați, Fasole Cannellini și Kale și Supa de kale și cârnați cu fasole Cannellini sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, turnați fasolea, adăugați apă la un nivel de 3 inci deasupra fasolei și lăsați la înmuiat timp de 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Romă, Fără Miez și Tăiată în Jumătate
2 Pachete (19 Uncii, Fiecare) Johnsonville® Mild Italian Carnati
Echipamente pe care le vei folosi
(19 Uncii, Fiecare) Johnsonville® Mild Italian Carnati
2
Scurgere.
3
Pune fasolea într-un ibric de supă sau într-un cuptor olandez; adăugați 7 căni de apă, 5 frunze de salvie și roșii. Se aduce la fierbere; reduceți căldura și fierbeți neacoperit timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când fasolea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
4
Scurgeți și rezervați fasolea; aruncați lichidul, salvie și roșii. Într-o cratiță mare, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1/2 Crenguță Rozmarin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Se adaugă usturoiul, restul de salvie, ceapa, morcovii, țelina, fulgii de ardei roșu și se călesc până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1/2 Crenguță Rozmarin
6
Adăugați fasolea, roșiile zdrobite, bulionul, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
7
Acoperiți, reduceți căldura la mic, continuați să gătiți timp de 15-20 de minute.
8
Între timp, într-o tigaie mare, pregătiți cârnații conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scurgere.
10
Tăiați legăturile de cârnați în treimi. Chiar înainte de servire, amestecați ușor brânza mascarpone în fasole. Puneți fasolea pregătită în boluri individuale și acoperiți cu bucăți de cârnați.