Fasolea Cannellini sotată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. O porție conține 301 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă vegană servește 4 și costă $1.2 Pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de vin, ceapă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Pui Pesto peste fasole Cannellini saut, Fasole Cannellini, și Cod afumat și fasole Cannellini.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie medie, gătiți ardeii grași și ceapa în 2 linguri de ulei de măsline până la moale, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați usturoiul și gătiți până la parfum, încă 2 minute. Degajează tigaia cu vin alb și lasă să fiarbă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați stocul, ierburile de provence și fasolea și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Toppinguri, Opționale
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
4
Se toarnă în boluri puțin adânci și se strecoară cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat