Fasole brânză și orez
Fasole brânză și orez este un fără gluten și lacto ovo vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Fasole brânză și orez, Fasole Brânză Și Orez, și Pui de tigaie Cheesy și orez cu fasole verde.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform indicatiilor pachetului.
Transferați într-un castron mare; adăugați fasolea. Într-o tigaie antiaderentă, sotează ceapa în ulei timp de 4-5 minute. Se amestecă roșiile, pudra de chili și sarea. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Într-un 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit, strat o treime din amestecul de orez, brânză și amestec de roșii. Repetați straturile.
Strat cu amestecul de orez rămas și amestecul de roșii.
Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 30 de minute sau până se încălzește. Descoperi; se presară cu brânză rămasă.
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.