Fasole brânză și orez este un fără gluten și lacto ovo vegetarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 260 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, sare, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Fasole brânză și orez, Fasole Brânză Și Orez, și Pui de tigaie Cheesy și orez cu fasole verde.
Instrucțiuni
1
Gatiti orezul conform indicatiilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
2
Transferați într-un castron mare; adăugați fasolea. Într-o tigaie antiaderentă, sotează ceapa în ulei timp de 4-5 minute. Se amestecă roșiile, pudra de chili și sarea. Se aduce la fierbere; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Tomate
Fasole
Ceapă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
3
Într-un 2-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit, strat o treime din amestecul de orez, brânză și amestec de roșii. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Brânză
Tomate
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Strat cu amestecul de orez rămas și amestecul de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Orez
5
Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 30 de minute sau până se încălzește. Descoperi; se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când brânza este topită.