Fasole albă vegetariană 'Alfredo' cu Linguine

Fasole albă vegetariană 'Alfredo' cu Linguine
Fasole albă vegetariană 'Alfredo' cu Linguine ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. O porție conține 465 calorii, 17g de proteine, și 10g de grăsime. Un amestec de sparanghel, unt, fasole bleumarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Allrecipes are 61 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Supă Vegetariană De Fasole Albă, Chili Vegetarian de fasole alb-negru, și Tocană vegetariană de fasole albă și Bietă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Gatiti pastele in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, aproximativ 11 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge bine.
3
Între timp, topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul și se gătește până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Adăugați 2/3 cană de fasole și 1/2 cană de lapte de soia; mash cu spatele unei linguri sau a unui masher de cartofi pentru a crea o pastă groasă. Se amestecă laptele de soia rămas pentru a crea un sos gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De SoiaLapte De Soia
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
5
Se amestecă restul de fasole și sparanghel; fierbeți până când sparanghelul este fraged. Condimentează după gust cu sare și piper. Aruncați pastele cu sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Revista