Fasole albă fiartă cu Bietă
Fasolea albă fiartă cu Bietă este o fără gluten, fără lactate și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 350 calorii, 18g de proteine, și 10g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, bietă elvețiană, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este super. Încercați Fasole Elvețiană înăbușită și fasole Cannellini, Gnocchi de tigaie cu Bietă și fasole albă, și Bietă Elvețiană cu fasole albă și lacrimile lui Iov pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capetele de pe tulpinile de smog și aruncați-le.
Tăiați tulpinile de la baza frunzelor și feliați transversal în bucăți de 1/4 inch; se pune într-un castron mic și se lasă deoparte. Stivați frunzele și tăiați-le în bucăți de mușcătură; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fundul greu, la foc mediu, până când strălucește.
Adăugați tulpinile de bietă rezervate, ceapa și usturoiul și condimentați cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand legumele s-au inmuiat, aproximativ 8 minute.
Adăugați frunzele de bietă, fasolea, bulionul și sarea măsurată. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand frunzele se ofilesc si amestecul a ajuns la foc mic. Continuați să fierbeți, amestecând ocazional, până când smogul este fraged și bulionul s-a îngroșat ușor, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul și oțetul. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.