Farro și Tabbouleh de nuci de pin

Farro și Tabbouleh de nuci de pin
Reteta Farro și nuci de pin Tabbouleh ar putea satisface pofta de Est middl în jurul valorii de 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă vegană servește 4 și costă $2.15 pe portie. Un amestec de pătrunjel, suc de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este minunat. Încercați Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Salată Farro Tabbouleh, și Salată Farro cu brânză albastră, nuci de pin și roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură la 350 F. F. bucătar farro conform instrucțiunilor de pe ambalaj; retrase din circuitul agricol. Înjumătățiți roșiile. Scoateți și aruncați carnea și semințele interioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
FarroFarro
SemințeSemințe
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați roșiile în bucăți de 1/4 inch și puneți-le într-un castron. Cojiți castravetele, înjumătățiți pe lungime și scoateți centrul de semințe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați castravetele în bucăți de centimetru-inch; adăugați la roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
TomateTomate
4
Adăugați usturoiul și ceapa. Prăjiți nucile de pin pe o foaie de copt în cuptor până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați farro răcit, năut, ulei, suc de lămâie, pătrunjel și jalapeincroumro; se amestecă pentru a se combina. Se condimentează cu sare și piper și se amestecă din nou. Marinați la temperatura camerei cu aproximativ 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
NăutNăut
PătrunjelPătrunjel
FarroFarro
Ulei De GătitUlei De Gătit
7
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista