Farfurie completă de degustare engleză
Placa de degustare engleză completă durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,32 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 168 calorii. Un amestec de pancetta rashers, ulei de măsline, crenguțe de cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca garnitură. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ The Full Monty-F E B-Mic Dejun Englezesc Complet, Mic Dejun Englezesc Complet, și Kebab-uri englezești complete.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Așezați pancetta pe o foaie de copt și stivați o altă foaie de copt deasupra. Gatiti la cuptor timp de 15 minute pana cand sunt crocante, apoi scoateti si scurgeti pe hartia de bucatarie.
Pentru a face fondue de roșii, puneți roșiile în apă clocotită, în loturi, timp de 8 secunde, apoi transferați rapid într-un castron cu apă rece ca gheața. Îndepărtați pielea, apoi sferturiți și dese ați.
Tăiați câteva roșii în pătrate de 0,5 cm și rezervați pentru mai târziu.
Puneți uleiul într-o tigaie de dimensiuni medii.
Adăugați șalotele, usturoiul și cimbru și gătiți timp de 5 minute până se înmoaie.
Adăugați frunzele de dafin și roșiile pure și gătiți încă câteva minute. În cele din urmă, adăugați roșiile și gătiți totul timp de 15 minute până se usucă ușor. Aruncați frunzele de dafin, apoi puneți amestecul de roșii într-un blender și amestecați până se omogenizează. Sită, condimentează și păstrează cald. Puteți face și răci acest lucru cu până la două zile înainte.
Adăugați untul într-o tigaie și încălziți până la spumare. Se prăjește pâinea până devine aurie peste tot, se scoate și se scurge pe hârtie de bucătărie.
Adăugați ciupercile în aceeași tigaie și prăjiți timp de 2 minute până se înmoaie, adăugând un buton suplimentar de unt dacă tigaia este prea uscată.
Așezați cu grijă gălbenușurile de ou, pe rând, într-o tigaie cu apă clocotită. Gatiti 1 min, apoi ridicati foarte atent si scurgeti pe hartia de bucatarie.
Pentru a se așeza, lingurați fondue de roșii pe fiecare dintre cele 6 farfurii și împrăștiați cu ciupercile. Acoperiți cu grijă fiecare cu un gălbenuș de ou, apoi presărați crutoanele și roșiile rezervate. Terminați cu o felie de pancetta și condimentați.