Farfalle picant cu usturoi și hamsii
Ai nevoie de un fel principal pescatarian ? Farfalle cu usturoi picant și hamsii ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă conține 6 porții, cu 384 de calorii , 15 g de proteine și 7 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,11 dolari per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergi la magazin și cumpără fulgi de piper, frunze de spanac baby, sare kosher și alte câteva ingrediente pentru a o pregăti astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . 43 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este oferită de Foodnetwork. Per total, am decis că această rețetă merită un scor de 97% . Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ paste Farfalle artizanale cu somon afumat și sos de smântână , farfalle cu broccoli, morcovi și roșii și farfalle cu mazăre, șuncă și smântână .
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere, la foc mare.
Adăugați pastele și gătiți-le până se înmoaie, dar sunt încă ferme la mușcătură, amestecând ocazional, timp de 8 până la 10 minute.
Scurgeți și păstrați aproximativ 1 cană din apa de la paste.
Într-o tigaie antiaderentă cu diametrul de 30 cm, încălziți 60 ml de ulei extravirgin la foc mediu.
Adăugați pasta de anșoa, fulgii de ardei roșu și usturoiul. Gătiți până când devine aromat, 2 minute.
Adăugați spanacul și 3/4 linguriță de sare și gătiți până se ofiliește, aproximativ 3 minute.
Adăugați pesmetul și gătiți până se rumenește ușor, 2-3 minute.
Într-un bol mare de servire, amestecați amestecul de pesmet, pastele fierte și jumătate din brânză.
Adăugați apa din pastele pusă deoparte, dacă este nevoie, pentru a le desface.
Stropiți cu restul de 1/4 de cană de ulei de măsline și presărați cu brânza rămasă și serviți.