Farfalle cu sparanghel și somon afumat

Farfalle cu sparanghel și somon afumat
Farfalle cu sparanghel și somon afumat este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca garnitură. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de busuioc, suc de lămâie, nuci de fistic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 65%. Încercați Farfalle cu sparanghel și somon afumat, Paste Farfalle Cu Somon Afumat Și Cremă De Brânză, și Somon afumat și Farfalle în sos de smântână de lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pastele până la al dente, clătiți sub apă rece și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Aburiti sparanghelul peste apa clocotita si gatiti pana se inmoaie, dar inca ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SparanghelSparanghel
ApăApă
3
Se scurge, se răcește și se toacă.
4
Într-un castron mare, combinați pastele, sparanghelul, somonul afumat, sucul de lămâie, fisticul, busuiocul, uleiul de măsline și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Somon AfumatSomon Afumat
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Nuci De FisticNuci De Fistic
SparanghelSparanghel
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BusuiocBusuioc
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă bine și se dă la frigider timp de 2 ore.
6
Scoateți din frigider și serviți la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista