Farfalle cu cârnați, roșii și smântână
Farfalle cu cârnați, roșii și smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 824 calorii. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, farfalle, busuioc și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 340 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Farfalle cu cârnați, roșii și smântână, Farfalle cu Broccoli, morcovi și roșii, și Farfalle cu roșii și brânză Feta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați cârnați și piper roșu zdrobit. Saut pana cand mezelurile nu mai sunt roz, despartindu-se cu dosul furculitei, aproximativ 5 minute.
Se adaugă ceapa și usturoiul; saut până când ceapa este fragedă și cârnații se rumenesc, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Adăugați roșiile și smântâna. Reduceți căldura la minim și fierbeți până când amestecul de cârnați se îngroașă, aproximativ 3 minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, gătiți pastele într-o oală mare cu apă sărată clocotită până se înmoaie, dar încă fermă pentru a mușca.
Scurgeți, rezervând 1 cană de lichid de gătit. Întoarceți pastele în aceeași oală.
Adăugați amestecul de cârnați și aruncați la foc mediu-mic până când sosul acoperă pastele, adăugând lichid de gătit rezervat cu 1/4 cană dacă amestecul este uscat.
Transferați pastele în vasul de servire.
Serviți, trecând brânza separat.