Farfalle cu anghinare, ardei și migdale

Farfalle cu anghinare, ardei și migdale
Nevoie de o felul principal vegan? Farfalle cu anghinare, ardei și migdale ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 471 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână migdale prăjite, sare kosher, ardei grași prăjiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Farfalle cu anghinare al Cartoccio, Paste Farfalle cu dovlecei, mentă și migdale, și Mini Farfalle cu ardei prăjiți, ceapă, Feta și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați coaja de lămâie și sucul de la 1 lămâie într-un castron mare cu usturoiul, piperul, 3/4 linguriță. sare, ulei și ardei prăjiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ArdeiArdei
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SucSuc
LămâieLămâie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți sucul din lămâia rămasă într-un alt castron mare, pe jumătate plin cu apă. Scoateți și aruncați frunzele exterioare de la 1 anghinare la un moment dat, până la centrele fragede și palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Tăiați și aruncați vârfurile spinoase, tăiați tulpinile și aruncați-le în apă cu lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LămâieLămâie
ApăApă
4
Feliați 1 anghinare la un moment dat hârtie subțire pe lungime, folosind o mandolină sau un cuțit și amestecați ca tăiat în amestec de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
CuțitCuțit
5
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute.
6
Între timp, gatiti paste ca pachetul direcționează într-o oală mare de apă clocotită sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
7
Scurgeți pastele, economisind 1 cană de apă pentru paste. Aruncați pastele cu amestec de piper, apoi cu pătrunjel și 1/2 cană de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
PastePaste
8
Se amestecă puțină apă pentru paste, dacă este necesar, pentru o textură mai slabă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
9
Se servește cu migdalele rămase și se condimentează cu sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
SareSare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate33
Revista