Fajita Lasagna
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Fajita Lasagnan. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 468 calorii. 168 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ardei grași și ceapă, sos de roșii, amestec de condimente fajita și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Fajita Lasagna, Crock Oală De Pui Fajita Tortilla Lasagna, și Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 buc. Pulverizați fundul și părțile laterale ale vasului de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit.
Scurgeți amestecul de ardei gras dezghețat pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; pus deoparte.
Gatiti carnea de vita in tigaie de 10 inci la foc mediu-mare, amestecand ocazional, pana se rumeneste; scurgere. Se amestecă sosul de roșii și amestecul de condimente; se încălzește până la fierbere.
Întindeți 1/2 cană de amestec de sos în vasul de copt. Aranjați 4 tăiței transversal, ușor suprapuse, pe Sos.
Întindeți 1 1/2 căni de sos peste tăiței, acoperind complet tăiței.
Se întinde uniform amestecul de ardei peste sos; se presară cu 1 cană de brânză.
Aranjați 4 tăiței transversal, ușor suprapuse, pe brânză.
Întindeți aproximativ 1 1/2 căni de sos peste tăiței, acoperind complet tăiței.
Presărați 1 cană de brânză și măsline peste sos. Aranjați 4 tăiței transversal, ușor suprapuse, pe măsline.
Întindeți sosul rămas peste tăiței, acoperind complet tăiței.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Pulverizați bucata de folie de aluminiu suficient de mare pentru a acoperi vasul de copt cu spray de gătit. Acoperiți bine vasul de copt cu folie, pulverizat în jos.
Coaceți aproximativ 30 de minute sau până când este fierbinte și cu bule.
Lăsați să stea 15 minute înainte de tăiere.
Se servește cu guacamole, salsa și smântână.