Faimoasa salată de cartofi Dilled a lui Jane

Faimoasa salată de cartofi Dilled a lui Jane
Faimoasa salată de cartofi Dilled a lui Jane este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian farfurie. Această rețetă servește 10 și costă 1,01 USD pe porție. O porție conține 314 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați țelina, ceapa, aurul yukon și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Faimoasa supă de Tortilla a lui Jane Fox, Salată De Cartofi Dilled, și Salată De Cartofi Dilled pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri, combinați cartofii și 4 litri de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când cartofii sunt fragede când sunt străpunși, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se scurge și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a atinge, aproximativ 15 minute.
3
Între timp, într-un castron mare, amestecați țelina, maioneza, oțetul, ceapa și gustul de murături. Cojiți cartofii calzi, tăiați în bucăți de 1 inch și adăugați la pansament; se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gust De MurăturiGust De Murături
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Se lasă să stea la temperatura camerei sau se răcește până se răcește.
5
Adăugați ouă, pătrunjel și mărar tocat; se amestecă ușor și se condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
6
Garnisiți cu crengute de mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista