Faimoasa brânză de bere a lui Melody
Faimoasa brânză de bere Melody ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Această rețetă vegetariană lacto ovo servește 24 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 234 calorii, 9g de proteine, și 16g de grăsime. Dacă aveți la îndemână muștar, pâine de secară, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. 9 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de super. Rețete similare includ Morcov Și Conopidă Melodie, Porumb și Zucchini Melody, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară.
Instrucțiuni
Tăiați o felie subțire de pe vârful pâinii; scobiți un castron în pâine. Feliați pâinea îndepărtată în bucăți mici și asamblați-o în jurul bolului de pâine pe un platou.
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mic.
Adăugați mâncarea de brânză, crema de brânză, hreanul, muștarul și sarea de usturoi în untul topit și amestecați pentru a combina. Adăugați încet berea în timp ce amestecați până ajungeți la consistența dorită. Continuați să încălziți și să amestecați până când toată brânza s-a topit, 10 până la 15 minute.
Se toarnă amestecul în vasul de pâine în timp ce este fierbinte pentru a servi.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Desculț Bulbuc Roz Moscato]()
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!