Faceți Înainte Salată Germană De Cartofi

Faceți Înainte Salată Germană De Cartofi
Rețeta face înainte salata de cartofi germană ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 14 și costă 32 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de fâșii de slănină, sare, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o farfurie foarte accesibilă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Face Înainte Cârnați Cartofi Ou Coace, Asigurați-înainte dovlecei și cartofi prăjiți Puttanesca, și Asigurați-vă Gratinele individuale de cartofi cu slănină și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți slănina până când este crocantă; scoateți cu o lingură pliată și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Scurgeți, rezervând 3 linguri de picături. În picături, se sotează ceapa și ardeiul verde până se înmoaie. Se amestecă făina, sarea, muștarul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
3
Adăugați sifon și oțet. Se aduce la fierbere, amestecând constant; se fierbe și se amestecă timp de 1 minut. Se amestecă ușor cartofii și slănina; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Germana funcționează foarte bine cu Dornfelder și Riesling. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și schnitzel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder merge bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflectarea razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă de ușor refrigerate pe cont propriu sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții14
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista