Faceți înainte ouă omletă

Faceți înainte ouă omletă
Dacă aveți aproximativ 55 de minute de petrecut în bucătărie, Make Ahead Scrambled Eggs ar putea fi o rețetă uimitoare lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 393 de calorii, 21 g de proteine și 26 g de grăsime fiecare. Pentru 1,03 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ouă, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest mic dejun. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 45%, acest fel de mâncare este solid. Ouăle omlete pentru preparare înainte, omletă cu preparare ușoară și omletă pentru preparare în avans la cuptor lentă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Intr-o cratita se topesc 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Golden Grahams, ZdrobitGolden Grahams, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați făină, gătiți și amestecați până când amestecul începe să clocotească. Se amestecă treptat laptele; aduce la fiert. Gatiti si amestecati 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, Plus O Bucată Pentru ServireParmigiano-Reggiano Ras, Plus O Bucată Pentru Servire
LapteLapte
3
Se ia de pe foc.
4
Se amestecă brânza până se topește; pus deoparte. Într-o tigaie mare, căliți ciupercile și ceapa în 2 linguri de unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Golden Grahams, ZdrobitGolden Grahams, Zdrobit
BrânzăBrânză
3 (4 Uncii) Pachete De Biscuiți Sărați Nesărați3 (4 Uncii) Pachete De Biscuiți Sărați Nesărați
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser
5
Adăugați ouăle și sare; gătiți și amestecați până când ouăle se întăresc complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
Rosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul LorRosii Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate Gros, Cu Sucul Lor
6
Adăugați sosul de brânză și broccoli; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
7
Se toarnă într-un 11-in uns. x 7 inchi. vas de copt. Topiți untul rămas și amestecați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Golden Grahams, ZdrobitGolden Grahams, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se presară peste amestecul de ouă. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor4 Roșii Mari, Coapte, Decojite, Fără Semințe și Tăiate Grosier, Cu Sucul Lor
9
Scoateți din frigider cu 30 de minute înainte de coacere.
10
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 25-30 de minute sau până când blatul devine maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Kirschwasser1/2 Cană Kirschwasser

Vin recomandat: Vin Spumant

Vinul spumant este o alegere excelentă pentru omletă. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista