Faceți pâine prăjită franceză cu sos de căpșuni
Toastul francez cu sos de căpșuni ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 555 calorii, 13g de proteine, și 32g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10. Dacă aveți la îndemână pâine challah, jumătate și jumătate, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării americane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este perfect pentru Ziua Mamei. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 38%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză De Dovleac, Faceți Înainte Pâine Prăjită Franceză, și Asigurați-Vă Înainte De Arțar Coapte Pâine Prăjită Franceză.
Instrucțiuni
Aranjați jumătate din pâinea challah într - o tigaie ușor unsă de 13 x 9 inci.
Se presară cu bucăți de brânză și se acoperă cu pâinea rămasă.
Bateti impreuna ouale si urmatoarele 3 ingrediente; turnati peste amestecul de paine, presand cubulete de paine pentru a absorbi amestecul de oua. Acoperiți și răciți 8 ore.
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 25 de minute. Descoperiți și coaceți încă 20 de minute.
Încălziți căpșunile feliate și conservele de căpșuni într-o cratiță la foc mic și serviți peste pâine prăjită.
* Pâinea franceză poate fi înlocuită.
Pentru a ușura: înlocuiți 1 (8 uncii) pachet neufchtel brânză pentru cremă de brânză, 1 1/2 căni înlocuitor de ouă pentru ouă și 4 căni lapte fără grăsimi pentru jumătate și jumătate.