Face-Înainte Slow Cooker Carne De Vită Tocană

Face-Înainte Slow Cooker Carne De Vită Tocană
Make-Ahead Slow Cooker Carne de vită tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,77 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. 254 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, făină, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 94%. Rețete similare includ Ouă Amestecate Cu Aragaz Lent, Aragaz lent oală friptură și să facă înainte piure de cartofi, și Slow-Cooker face-înainte cârnați și ciuperci omletă.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, 1 linguriță boia afumată, sarea condimentată și 1/2 linguriță piper negru într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați carnea de vită și sigilați punga. Agitați bine punga pentru a acoperi carnea de vită cu făină condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Agitați excesul de condiment de pe carnea de vită, apoi amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte cu ceapa și ciupercile. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este rumenita uniform si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
5
Așezați amestecul de vită într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Așezați cartofii, morcovii, țelina, usturoiul, vinul Marsala și sosul Worcestershire în aragaz cu amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se toarnă bulionul de vită și roșiile în aragaz și se amestecă amestecul de supă de ceapă și încă 1 linguriță de boia afumată. Gatiti la mare timp de 4 pana la 6 ore sau la mic timp de 10 pana la 12 ore. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
8
Pentru o tocană mai groasă, combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic. Se amestecă treptat amestecul în tocană până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Pe BatonCiocolată Semidulce Pe Baton
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista