Make-Ahead Slow Cooker Carne de vită tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,77 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. 254 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, făină, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 94%. Rețete similare includ Ouă Amestecate Cu Aragaz Lent, Aragaz lent oală friptură și să facă înainte piure de cartofi, și Slow-Cooker face-înainte cârnați și ciuperci omletă.
Instrucțiuni
1
Combinați făina, 1 linguriță boia afumată, sarea condimentată și 1/2 linguriță piper negru într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați carnea de vită și sigilați punga. Agitați bine punga pentru a acoperi carnea de vită cu făină condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Agitați excesul de condiment de pe carnea de vită, apoi amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte cu ceapa și ciupercile. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este rumenita uniform si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Zahăr Roșu Grosier
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
5
Așezați amestecul de vită într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
6
Așezați cartofii, morcovii, țelina, usturoiul, vinul Marsala și sosul Worcestershire în aragaz cu amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se toarnă bulionul de vită și roșiile în aragaz și se amestecă amestecul de supă de ceapă și încă 1 linguriță de boia afumată. Gatiti la mare timp de 4 pana la 6 ore sau la mic timp de 10 pana la 12 ore. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Bucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Pentru o tocană mai groasă, combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic. Se amestecă treptat amestecul în tocană până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat