Face-Înainte Slow Cooker Carne De Vită Tocană

Face-Înainte Slow Cooker Carne De Vită Tocană
Make-Ahead Slow Cooker Carne de vită tocană ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,77 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. 254 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, făină, roșii conservate și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 94%. Rețete similare includ Ouă Amestecate Cu Aragaz Lent, Aragaz lent oală friptură și să facă înainte piure de cartofi, și Slow-Cooker face-înainte cârnați și ciuperci omletă.

Instrucțiuni

1
Combinați făina, 1 linguriță boia afumată, sarea condimentată și 1/2 linguriță piper negru într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite1-1/4 Lingurițe De Chives Tocate, împărțite
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați carnea de vită și sigilați punga. Agitați bine punga pentru a acoperi carnea de vită cu făină condimentată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Tocanita De Legume Congelate, DecongelateAmbalaj Tocanita De Legume Congelate, Decongelate
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Agitați excesul de condiment de pe carnea de vită, apoi amestecați carnea de vită în tigaia fierbinte cu ceapa și ciupercile. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este rumenita uniform si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
5
Așezați amestecul de vită într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
6
Așezați cartofii, morcovii, țelina, usturoiul, vinul Marsala și sosul Worcestershire în aragaz cu amestecul de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Se toarnă bulionul de vită și roșiile în aragaz și se amestecă amestecul de supă de ceapă și încă 1 linguriță de boia afumată. Gatiti la mare timp de 4 pana la 6 ore sau la mic timp de 10 pana la 12 ore. Condimentează după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Amestec De Supă De Ceapă UscatăAmestec De Supă De Ceapă Uscată
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
8
Pentru o tocană mai groasă, combinați amidonul de porumb și apa într-un castron mic. Se amestecă treptat amestecul în tocană până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista