Estofado de Cerdo y Yuca (tocană de porc și manioc)
Estofado de Cerdo y Yuca (tocană de porc și manioc) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 434 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Cap la magazin și ridica scallions, catei de usturoi, morcovi, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. 73 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Estofado de Cerdo (tocană de porc), Manioc Prăjit (Yucan Asado), și Manioc Prăjit (Yucan Asada) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați scallions, usturoi, chimen, sare și piper cu 1 cană de bere.Marinați carnea de porc în marinada de scallion timp de cel puțin 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
2
Așezați ceapa, ardeii grași și roșiile în robotul de bucătărie și procesați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Încălziți uleiul într-o oală mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați bucățile de porc, ceapa, roșiile și amestecul de piper, amestecați și gătiți timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Adăugați achiote, praf de chili, bere rămasă și aduceți la fierbere. Reduceți focul, acoperiți și lăsați să fiarbă aproximativ 2 ore sau până când carnea de porc este fragedă și sosul s-a redus și s-a îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Annatto
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Adăugați apă după cum este necesar pe tot parcursul procesului de gătit. În ultimele 30 de minute de timp de gătit, adăugați yuca și morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Manioc
7
Presărați coriandru proaspăt și serviți fierbinte cu orez alb.