Espresso și jeleuri de ciocolată

Espresso și jeleuri de ciocolată
Espresso și jeleuri de ciocolată este un fără gluten rețetă cu 6 porții. O porție conține 277 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 47 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, gelatină, chipsuri de ciocolată semidulce și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest condiment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Espresso și jeleuri de ciocolată, Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați chipsurile de ciocolată și smântâna într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați peste o tigaie cu apă abia fierbinte și amestecați până când ciocolata s-a topit și amestecul este neted, aproximativ 5 minute. Puneți amestecul în fundul a 6 căni espresso. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Se toarnă 1/2 cană de apă într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se presară gelatina deasupra și se lasă deoparte 5 minute până se înmoaie. Într-o cratiță mică, combinați încă 1/2 cană de apă, zahăr și pudră de espresso. Aduceți la fierbere, amestecând frecvent, până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
GelatinăGelatină
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă amestecul de espresso peste gelatină și se bate până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți lichiorul de cafea. Se lasă deoparte să se răcească, aproximativ 15 minute. Puneți amestecul de gelatină peste stratul de ciocolată. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
CiocolataCiocolata
GelatinăGelatină
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
BatetiBateti
5
Pentru frisca: într-un castron mediu, folosind un mixer electric de mână, bateți crema la viteză medie până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Adăugați vanilia și bateți până când crema deține vârfuri rigide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
CremăCremă
7
Lăsați jeleurile să stea la temperatura camerei timp de 15 minute. Dollop cu frisca si serveste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
GummiesGummies
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista