Espresso Jell-O
Espresso Jell-O ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 158 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați espresso, apă, cafea măcinată grosier și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-faceți o salată răcoritoare Jell-O adăugând câteva ingrediente extran, Salata Jell-O verde deschis a lui Furr – aceasta este o salată Jell-O souped, și Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, presărați gelatina peste apă și lăsați să stea 5 minute.
Adăugați espresso și 1/4 cană de zahăr și amestecați până se dizolvă bine.
Se toarnă în patru forme de 1/2 cană sau o tigaie, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până se fixează, 2 până la 3 ore.
Între timp, într-un alt bol, bateți smântâna cu restul de 2 linguri de zahăr până când ține vârfuri moi.
Scufundați matrițele în apă caldă și întoarceți deserturile pe farfurii sau tăiați gelatina în pătrate de 1 inch și movilă în pahare de vin sau boluri.
Încingeți fiecare porție cu frișcă și presărați cafea măcinată.