Espresso de ciocolată și prăjituri cu cremă
Ciocolata Espresso și cremă tort Pops ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 40 și costă 1,08 USD pe porție. O porție conține 443 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica betty triple chocolate Fudge tort mix, scurtarea, napolitane de acoperire, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de ciocolată centrat moale cu înghețată Espresso, Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso, și Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.ungeți tigaia de 13x9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Într-un castron mic, amestecați pudra de cafea și apa până se dizolvă. Faceți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie, folosind ulei și ouă și înlocuind amestecul de cafea cu apă. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire.
Aliniați foaia cookie cu hârtie cerată. Cu degetele, se năruie tort într-un castron mare.
Adăugați glazură; se amestecă bine cu mâinile până se formează aluatul.
Rulați linguri de aluat în bile ferme; așezați pe foaia de prăjituri. Înghețați aproximativ 15 minute.
În bolul cu microunde, bomboanele roșii cu microunde se topesc conform instrucțiunilor de pe pungă. Se amestecă 1/2 linguriță de scurtare până la omogenizare și amestecul se scurge ușor lingura. Repetați cu bomboane albe se topește și restul de 1/2 linguriță de scurtare.
Scoateți bilele de tort din congelator. Pentru fiecare pop, înmuiați vârful a 1 băț de acadea pe jumătate în bomboane topite și introduceți bățul pe jumătate în 1 bilă de tort.
Așezați pe foaia de cookie căptușită până când toate bețișoarele sunt atașate. Înmuiați bilele în bomboane topite roșii sau albe până când sunt bine acoperite; atingeți orice exces. Decorați cu stropi, zahăr roșu sau culoare opusă de acoperire, după cum doriți. Puneți capetele bastoanelor în blocul de spumă.
Lăsați să stea până când este setat. A se păstra la temperatura camerei.