Espresso Crepes
Espresso Crepes ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 63 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 13 și costă 9 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Crepe Espresso cu înghețată și sos de ciocolată neagră, Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso, și Prăjituri de lavă cu ciocolată-Espresso cu frișcă Espresso pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, zahărul, pudra de espresso și sarea într-un castron mic.
Combinați laptele, apa, untul topit și ouăle într-un blender.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de lapte și procesați până se omogenizează. Acoperiți aluatul; se răcește timp de 1 oră.
Încălziți o tigaie sau o tigaie antiaderentă de 8 inci la foc mediu.
Se toarnă un aluat de 1/4 cană în tigaie; înclinați rapid tigaia în toate direcțiile, astfel încât aluatul acoperă tigaia cu o peliculă subțire. Gatiti aproximativ 1 minut. Ridicați cu grijă marginea crepei cu o spatulă pentru a testa coacerea. Crepul este gata să se întoarcă atunci când poate fi scuturat din tigaie și partea inferioară este ușor rumenită. Întoarceți crepa și gătiți timp de 30 de secunde sau până când centrul este setat.
Așezați crepa pe un prosop; se răcește complet. Repetați procedura cu aluatul rămas, amestecând aluatul între clătite. Stivați crepele între straturi unice de hârtie de ceară pentru a preveni lipirea.